lunes, 9 de enero de 2012

Anuncis polèmics

Fes un breu comentari dels següents anuncis:

1. The AXE effects

2. VISA

Què t'han semblat els anuncis? Quins valors creus que promouen? Són valors positius o negatius? Quines creus que són les estratègies de les marques per intentar vendre el producte? Les consideres ètiques? Creus que hi ha sectors de la societat que es poden molestar davant el que les marques anomenen estratègies de màrketing? Què ven realment el producte? A qui va dirigit realment l'anunci?

48 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Els anuncis hem semblen normals perquè et fan voler utiliçar eixos productes i a mi en el anunci de axe hem ha convensut.
    Fran Martinez.
    PD:dema mel compré

    ResponderEliminar
  3. ANUNCIS DE AXE Y DE VISA - Alex Sanchez
    Els anuncis que hem vist m'han semblat prou convincent, cadascú en el seu ambit. El de AXE promou la sexualitat i el de visa promou, més que res l'intel·ligència humana contra la animal. Yo pense que en certa mesura, son valors positius. La estratègia de AXE, es atraure a les dones cap als homens i la de VISA, convèncer a la gent, de que en la visa pots superar qualsevol situació. Si que les considere ètiques, perqué el que es suposa que tenen que fer les marques, és atraure a la gent a que compre i crec que així ho consegueixen. Sempre hi haurà sectors de la població que es moleste per aquestos anuncis, això es inevitable. Realment, l'anunci ven dones per als homens i prestigi pers als consumidors de VISA. L'anunci de AXE va dirigit especialment a homens i el de visa, cap a tots els públics, especialment de mitjana edat.

    ResponderEliminar
  4. El primer anunci, el d'AXE, no m'ha deixat indiferent. Com a dona, m'he sentit ofesa perquè en l'anunci es dóna a entendre que nosaltres hem d'anar als homes perquè porten AXE. No em pareix bé que intenten vendre un producte per a homes amb la figura d'una dona. No té ningun sentit, ja que el que estan venguent ací no és desodorant, si no sexe.
    El segon anunci dóna a entendre que les dones som el sexe que més gasta i no m'agrada que s'assumeixi que tot un sexe té una mateixa característica que en aquest cas és mala.

    ResponderEliminar
  5. els anuncis publicitaris de axe i de la visa els valors que promouen es que en una tarjeta de credit pots comprar de tot i el de axe es vasa en el masclisme per que posarte desodorant no fa eixe efecte, els valors son clarament negatius, les seues estrategies de venta es que pots conseguir el que vuigues en els productes, els anuncis no son etics, si que es poden molestar per exemplres les dones en el anunci de axe, el anunci ven coses ireals per que tu no pots comprar coses en mig de la selva i el anunci de axe va dirigit als homens i el de la visa va dirigit a la societat compradora que pot tindre targetes

    Daniel Fortea Perez

    ResponderEliminar
  6. Els anuncis inciten a comprar, consumir aquests productes. Intenten cridar l'atenció de les persones per a usar i comprar aquests productes.
    Els anuncis son un poc agresius ja que en el primer hi han dones en bikini i en el segon els primats furten l'equipatge dels turistes.

    ResponderEliminar
  7. Jo pense que els anuncis utilitzen la polèmica perque l'anunci el veu més gent i encara que no ho parega, fa efecte. El primer anunci pot ser ofensiu per a les dones ja que promou que aquestes es deixen portar per una fragancia. El segón en canvi no m'ha paregut ofensiu, ven el producte que ven sense ofendre ni ridiculitzar a ningú.
    Miquel Martínez

    ResponderEliminar
  8. Marta Antequera 4tC
    El anunci de AXE, en la meua opinió, m'ha paregut prou sexista.
    El valor que intenta promoure aquest anunci es el amor, ja que totes les xiques van darrere del xic, encara que el anunci es molt masclista, per aquest valor em pareix un valor negatiu.
    Utilitza d'estratègia a les xiques amb biquini per captar l'atenció delc xics a l'anunci. Encara que no em pareixen moralment correctes perque van ensenyant cos. Les dones es podrien veure molestes davant del masclisme que presenta l'anunci. El producte ven realment que amb el desodorant les xiques es veuen mes atretes.
    L'anunci realment va dirigit per als homes.

    L'anunci de la visa em sembla prou més entretingut i capta més l'atenció. Encara que sobretot pel títol que te, deixen en evidència l'inteligència de la dona.
    L'estratègia que utilitzen és la habilitat que te el mono i lo inteligent que es. Pel que he nomenat abans, les dones, per deixar la seua inteligència en evidència.
    El que intenta vendre el producte realment es que amb la visa ho pots comprar tot i d'aquesta manera pots tindre tot el que vols i desitjes.
    Aquest anunci va dirigit realment a la gent adulta, ja que es la que pot fer ús d'ella.

    ResponderEliminar
  9. El primer anunci m’ha semblat molt masclista i per això pense que promoure el “poder masculí” que es suposa que proporciona el producte no és positiu i, a més a més, la seua estratègia de màrketing basada en la mentida i la il•lusió però sobretot en l’alteració de la realitat em pareix molt poc ètica. Crec que el sector femení de la població es pot molestar per la forma en la que està representat a l’anunci, cosa que fa que no es venga el producte en sí, si no que es vulga vendre l’efecte que provoca supostament a aquest sector, que com hem dit abans és massa exagerat i alabanciós. A primera vista l’anunci va dirigit al sector masculí de la població però si ho veiem des d’altre punt també podrem observar que pot ser una mena de critica cap al sector femení sobre la seua suposada forma d’actuar i aleshores anar dirigit, en segones intencions, cap a aquest sector.

    El segon anunci m’ha semblat una mica superficial, la idea de que tot es pot solucionar amb diners, encara que de vegades és certa, a la meua manera de veure és negativa. La estratègia de màrketing és justament eixa, aprofitar-se de que la majoria de la gent pensa això, de fet hi ha una frase que diu molta gent és “amb diners torrons” i pense que no és molt ètica. El producte ven la facilitat de comprar moltes coses amb molt poc d’esforç i va dirigit cap al sector femení.

    Per a concloure he de dir que aquests anuncis com quasi tots no solen contar la veritat total i intenten confondre i aprofitar-se dels pensaments o idees de les persones per a aconseguir el seu objectiu, per això, no esperes que els anuncis es tornen ètics ets tu qui has de ser crític amb ells perquè si diferències els que conten una mentida dels que conten una veritat compraràs amb confiança i seguretat.

    ResponderEliminar
  10. El primer anunci m'ha semblat molt masclista, els valors que transmet és l'efecte que tenen els homes d'avant les dones, en aquest cas de superioritat, d'actraccio, aquest valor és negatiu ja que mostren una imatge que s'anyunya totalment de la realitat. La principal estratègia que empra són les xiques en biquini corrents per la platja buscant al xic, hem semblen poc ètiques i pense que poden arribar molestar a la societat femenina perquè d'una certa manera les tracten com si fòren un ramat d'ovelles. Encara que el que realment està venent el producte no és altra cosa que l'efecte que aquest causa en l'anunci front a les dones. Clarament l'anunci va dirigit a la poblñació masculina i en certa manera una crítica al comportament de les dones.

    El segon anunci promou una societat consumista i dona a entendre que els diners són tot el que tenim i que sense ells no podem fer res, que com tots sabem sempre ajuden però no solucionen tots els nostres problemes. L'estratègia d'aquest anunci és eixa mateixa i considere que no es del tot ètica perquè podria arribar a molestar a les persones que es troben en una mala situació i que no consten amb un poder adquisitiu molt elevat. El que està intentant vendremos el producte és una societat consumista, on els diners estiguen per davant de tot i on comprar siga una de les prioritats. L'anunci va dirigit a una societat consumista.

    Carla Sanmartín 4t C

    ResponderEliminar
  11. AXE - Aquest anunci m'ha paregut bo, si aquesta forma que es un poc masclista lis va be, per que tenen que canviar-la, promou el sexe amb coses irealistes, la estratègia de venta que utilitza es les dones en biquini.

    VISA - Aquest anunci es graciós, promou que amb la targeta visa pots solucionar-ho tot, y que amb diners tot te solució, l’estratègia que utilitza es posar un problema a una dona que amb la targeta el aconsegueix solucionar

    ResponderEliminar
  12. Els anuncis inciten a comprar, consumir aquests productes. Intenten cridar l'atenció.
    Els anuncis son un poc agresius i masclistes ja que en el primer hi han dones en bikini que van cap a un xic i en el segon els primats furten l'equipatge dels turistes i intenten fer entendre que gràcies a una tarjeta VISA es pot fer de tot i en qualsevol lloc.

    ResponderEliminar
  13. La meua opinió sobre l’anunci de AXE és negativa. Molts anuncis d’aquesta marca de desodorants són, en general, masclistes, encara que aquest es porta la palma. A l’anunci podem veure com moltes dones van en massa cap a un home que representa, a la meua manera de veure-ho, el centre o la part més important. Em dona la impressió que volen fer veure que l’home domina sobre la dona o que és superior a aquesta pel simple fet d’emprar aquest producte i que amb ell es pot aconseguir un major “èxit” per dir-ho d’alguna manera. Opine com Tesa en que l’estratègia de marketing crea una il•lusió i una farsa que la gent s’imagina, ja que representa una situació molt exagerada per a intentar incitar als homes, que són ells als que va realment dirigit l’anunci, a comprar-lo. Crec que no és un anunci positiu perquè el sector femení, principalment, de la nostra societat, pot rebre’l com una mena d’insult o una ofensa.

    El segon anunci, el de la targeta VISA, també em resulta negatiu. Pel que se sent, hi ha gent que pensa que únicament som les dones a les que ens agrada gastar, siga de la manera que siga i en el lloc que siga. En la meua opinió, eixes persones estan massa equivocades perquè també hi ha homes que ho fan, i no per eixe motiu han de ficar com a principal “protagonista” de l’anunci, a una dona. Per altra banda, també crec que vol crear una aperiència davant de tots, donant a entendre que amb diners, un simple gest i amb una targeta tot es pot solucionar. L’estratègia de marketing és eixa mateixa i intenta incitar a la societat que consumeixi més i fent veure que comprar o gastar és una de les prioritats o una de les necessitats bàsiques per a nosaltres. No considere que aquest anunci siga ètic pel que acabe de dir i moltes persones es poden molestar davant dita publicitat.

    Natàlia Cuba 4tC

    ResponderEliminar
  14. En primer lloc, pense que els dos anuncis són un poc maclistes. I sols utilitzen la figura de la dona com un "objecte" per a traure o cridar l'atenció dels consumidors.
    Primer cas: segons la meua perspectiva, crec que el que vol transmitir es que amb un simple desodorant AXE, pots atraure a les dones com vulgues, i sincerament pense que aixó no pot ser.
    Segon cas: pel que jo he vist en el video, crec que també es prou negatiu i que s'equivoca, perque no sempre són les dones les que despilfarren els diners, es veritat que la majoria de vegades si, pero no sempre ja que els homes també ho fan, a més no crec que aquest fet de que la dona es malgastadora siga un bon material per a ficar-ho en un anunci i així util.litzar a la dona com una ferramenta per a fer més productiva la venta d'aquest anunci.

    Per altra banda que en els dos casos d'anuncis, n'hi ha gent que es pot sentir molesta o incómoda.
    .
    Ainoha Lahuerta Muñoz/ 4t.C

    ResponderEliminar
  15. El primer video es machista, porque trata a las mujeres como objetos y el segundo video critica a las personas que tienen pensamientos diferentes y lo manifiestan en un desfile.

    ResponderEliminar
  16. Elena Luque 4t B.
    Sobre el anuncio de AXE es muy machista, ya que da ha entender que el hombre puede ser el centro del mundo solo con utilizar ese producto, además de que esta menospreciando a las mujeres, por tanto mi opinión es negativa.
    Las estrategias para que la gente compre, es crearles falsas ilusiones, ni que con el producto, fueran a acudir miles de mujeres a un solo hombre.
    No lo considero ético, porque no es correcto el que sea tan machista.
    Lo que venden solo es un desodorante, y en especial va para los hombres, para que les incite a comprar con la falsa ilusión de que así "ligarán" ( por decirlo de alguna manera)

    Y el segundo anuncio, el de la tarjeta VISA, también me parece negativo, porque hace ver a la gente que solo las mujeres somos las que gastamos dinero, cuando no es cierto, y también es negativo, porque da a entender que con dinero se puede solucionar todo, cuando tampoco es así.

    ResponderEliminar
  17. Lara Catalá 4ºA.

    el anuncio de AXE me parece machista ya que salen todas las chicas detrás de un hombre. no lo encuentro nada ético ya que no tiene nada que ver que porque un chico utilize desodorante ni de esa marca ni de otra vaya a ligar más o menos. lo que vende el anuncio es un simple desodorante nada más, y lo que utilizan como primer plano es a un montón de chicas corriendo en vikini entonces no me parece correcto...
    el otro anuncio me parece absurdo también, no le encuentro mucha lógica y es machista ya que parece que somos solo las tias las que gastamos mucho dinero. también da a entender por una parte que con la tarjeta te pudes permitir todos los caprichos que quieras y poder comprarlos en cualquier lugar sin ningún probelma.

    ResponderEliminar
  18. Santi Quintanilla 4ºA

    El primer anuncio creo que es muy machista por como trata a las mujeres como objetos y que por comprar ese producto todas las mujeres irán a ti.

    Y en el segundo veo que intenta decir que con el dinero se puede solucionar todo y que la única que lo gasta es la mujer.

    ResponderEliminar
  19. Alba Fortea 4º A
    El primer anuncio de AXE me parece que es muy machista ya que por que un hombre se ponga desodorante de esa marca o de otra no produce ese efecto en las mujeres.El anuncio da a entender que si un hombre se pone ese desodorante de esa marca precisamente , todas las mujeres que están a su alrededor lo perseguirían.

    El segundo anuncio que es el de la tarjeta Visa , da a entender que con esa tarjeta puedes comprar lo que quieras y cuando quieras.También es machista como el anterior ya que es la mujer la que compra y la que se gasta el dinero.

    ResponderEliminar
  20. Yeray Romero 4ºA
    El primer video es un poc machista per tratar a les dones com objectes. Però, per altra banda a aconseguit el seu objectiu, que es que els homes i consumidors el compren.
    Y el segin m'ha paregut de lo més normal i graciòs.

    ResponderEliminar
  21. BÀRBARA ESTEVE 4BLa meua opinió sobre l’anunci de AXE és molt negativa. La majoria d'anuncis d'aquesta marca són iguals,és a dir, masclistes. Loque puc vore al anunci es que moltes dones fan el possible per arribar a un home que porta el seu producte. Lo que vec amb açó es que el home val mes que la dona, i que ell pot conseguir amb aquest producte a quasevol dona, o com diria jo, ens tracten com "OBJECTES". Tot lo que representa el anunci es MENTIRA, amb açó vuic dir que un home no se va a guanyar a una dona amb un desodorant ni amb quasevol altre objecte, a qui liconvesca aquest anunci,té un nivell d'intel·ligencia molt baix, perque el que fa es contribuir a que façen més anuncis d'aquest i sobre tot , a que siga siguent una ofensa per a les dones.
    El de Visa em resulta igual de negatiu. De veritat penseu que soles les dones gastem diners?. Jo crec que esteu massa equivocats perque no soles les dones si no que els homes tamé o fan. No se pot utilitzar per a tot els diners com apareix al final del anunci , però com de normal tot ho fan per vendre.

    ResponderEliminar
  22. Scarlet Moreno 4ºA
    Para mi, sinceramente el primer anuncio (AXE) me parece totalmente machista, trata a las mujeres como objetos sexuales, y eso de que las mujeres salen del bosque saltando para llegar donde se encuentra el chico, es como si fueran animales... Ningún producto ya sea desodorante u otro cualquiera, hace que las mujeres reaccionen de esa manera, no me ha gustado nada.

    Y el segundo anuncio(VISA) , me ha parecido una tontería, por que eso de que con una tarjeta se solucione todo y menos en la selva, con unos monos que son animales que no piensan y encima todas las compras las hace una mujer, como si fuéramos las únicas en gastar dinero, para mi es otro de muchos anuncios machistas.

    ResponderEliminar
  23. Axe: el anunci promou un valor masclista un valor negatiu, les estrategies de marketing que utilitzen son les dones i te intenten vendre el producte mitjansant un grup de dones curtes de roba.
    VISA: Aquest anunci te un aspecte positiu es gracios, el anunci promou que en la targeta visa podras eixir de tots els problemes, per intentarte dir que la targeta te la aceptaran en tot el mon i que et servrvira de molta ajuda en el apurs.
    Ruben Martinez 4c

    ResponderEliminar
  24. Sergio Frutos Pinés 4tB

    The AXE effects (Anuncio):

    Este anuncia deja ver que es como si todas las mujeres se dejaran llevar unicamente por el olor que produce una deshorodante.
    Es un anuncio un poco machista ya que muestra que es como si las mujeres se dejasen llevar por cualquier cosa.


    VISA (Anuncio):

    Este anuncio deja que ver que todo se puede comprar con el dinero incluso a los monos, y que si no tienes una VISA estas perdido.

    ResponderEliminar
  25. Axe:El vidio me parece machista,tiene una forma de enseñar al publico no adequeada, porque no creo que haga falta que para vender un desodorante de hombres tengan que salir mujeres en ropa interior.
    Visa:El vidio de la targeta de credito, no me parece muy interesado porque no creo que en un apuro una tarjeta de credito sea la solución porque no siemmpre el dinero te saca de apuros pueden haber mas alternativas.
    FRAN ASINS 4B

    ResponderEliminar
  26. Jessica Dominguez 4A el primer video me parece muy machista porque por mucho que un hombre se ponga un desodorante no va a atraer a las mujeres,y desde mi punto de vista este anuncio es ofensivo para las mujeres

    Y el segundo video me parece una tonteria porque la tarjeta soluciona algo pero gustamente en la selva... no es el mejor lugar para hacer un anuncio de una tarjeta de credito, ademas yo pienso que tambien transmite que todo lo qeu deseas se puede comprar y no es asi
    Por mi parte los dos anuncios son machistas.

    ResponderEliminar
  27. Erik Font 4tA
    The AXE effects: Este anuncio me parece muy machista ya que pone a las mujeres como animales que se dejan llevar por un simple aroma.
    VISA: Este anuncio creo que nos trata de decir que con dinero vas a tener lo que quieras, hasta podras sobornar a simios!
    En conclusión, The AXE effects es un anuncio machista y VISA es un anuncio materialista.

    ResponderEliminar
  28. Kevin ferapontov 4tA
    ami el anuncio de AXE me ha parecido machista porque no hace falta hacer tales tonterias solo para anunciar un simple desodorante, y el anuncio de la VISA me ha parecido gracioso, aunque en el anuncio mas o menos digan que se puede hacer todo con el dinero como convencer a los monos para que te devuelvan todo lo que te habian robado.

    ResponderEliminar
  29. Marta Lluch Valero 4ºA
    The AXE effects: Este anuncio me parece muy machista ya que interpreta a las mujeres como simples objetos que se dejan atraer por una simple fragancia de desodorante. Por otro lado puede llevar desilusiones a los hombres ya que ninguna mujer va a salir como loca detrás de él por haberse puesto semejante desodorante.
    VISA: Este interpreta que las personas nos dejamos engañar por cualquier cosa y que siempre que cometemos errores intentamos arreglarlo con el dinero, generalmente comprando cosas. Pero también tiene un punto machista, ya que lo que más refleja este vídeo (o eso me parece a mí) es que pone a la mujer como la que siempre gasta el dinero (en este caso haciendo negocios con los simios para recuperar su ropa), ¿y porqué no podrían haber puesto al hombre como el que gasta el dinero? Por otra parte puede que los hombres se sientan ofendidos porque quien actúa y soluciona el problema es la mujer.

    ResponderEliminar
  30. AXE: la publicidad de axe me parece muy fuera de lugar porque si tiran el dinero solo para que un monton de chicas vayan a hacerle algo a un chico y además las chicas están ahí por lo que les pagan porque seguro que si les preguntara a cualquiera que si lo haría seguro que dirían que no, entonces me parece muy inapropiado

    VISA: este anuncio de la VISA me parece también una tonteria porque con una tarjeta vas a solucionar todo el problema comprando plátanos y también ya puede haber por ahí alguien que saque todos esos plátanos en un instante y lo único que hacen estos anuncios es dar risa a quien los ve

    ResponderEliminar
  31. LUIS LÓPEZ 4ºB

    The AXE effects:
    Este anuncio me parece un poco machista, ya que muestra que las mejores mujeres (porque malas, hay pocas en el vídeo),se dejan llevar por el olor de un desodorante y si lo compras te pasará lo mismo.

    Visa:
    Este anuncio me ha parecido que nos intenta decir que teniendo una Visa, podrás comprar lo que quieras y donde quieras. Y que con dinero lo puedes solucionar y comprar todo.

    ResponderEliminar
  32. 4º E.S.O. A

    1.The AXE Effect: Este anuncio me parece machista, porque trata a las mujeres como objetos sexuales, como que se guían por el olor y por instinto, como si fueran animales. En el video solo salen mujeres guapas, altas, delgadas… solo para vender y promocionar mas su producto, como diciendo que gracias a la fragancia del desodorante ligaras mas, porque se te acercaran más mujeres guapas y delgadas. Es como que quieren hacer creer que todas se fijaran en ti por solo por oler a esa fragancia tan excitante, eso solo hace dejar mal a las mujeres, como que ellas son las que van a cazar a los hombres porque les atrae su olor.

    2. VISA: Este anuncio es absurdo, machista y estúpido. No tiene sentido, como muchos de los anuncios que vemos. En primer lugar han puesto a una mujer, que por decirlo de una manera, por su tarjeta de crédito VISA “MATA”. Ponen la imagen de una mujer, como si solo ellas fueran las que siempre se van de compras, malgastan, despilfarran… Eso no es así, porque los compradores compulsivos no tienen que ser solo mujeres, puede ser cualquier persona, una hombre, una mujer, una persona fea, una guapa... Pero también pienso que también quieren dar a entender como que todo se puede comprar, que todo tiene un precio, que siempre tienes que llevar tu tarjeta de crédito VISA encima y que es necesaria para el día. Esto no es así, y ojala dejaran de hacer tantos anuncios estúpidos sin sentido.

    ResponderEliminar
  33. Víctor Pastor 4tB

    AXE: Aquest spot, encara que a mi no m'afecta, m'ha paregut un poc maxista, ja que per ficarse un simple aroma, ja totes les xiques van a anar darrere d'ell. L'anunci compara a aquestes xiques com si foren animals, que van en busca d'una presa que menjar.
    També és veritat que si portes un olor fort i agradable damunt, ja siga colònia o desodorant, pot ser que les xiques es fixen més, però no simplement per ser la marca Axe.


    VISA: Aquest anunci deixa vore que tot s'arregla amb diners, respectivament amb els plàtans. Jo crec que fins i tot és un poc maxista, ja que la persona que va i gasta la Visa, és una dona.
    Però al igual, després acaba solucionat-ho.
    Els diners ens acompanyen en la majoria de situacion i fem ús d'ells moltes vegades sense reflexionar.

    ResponderEliminar
  34. Haver...esta claro que los dos anuncios son extremadamente exagerados, lo unico que pretenden es obtener beneficios, ellos no piensan ni les importa lo que nosotros pensemos o nos parezca ellos ven que de esta manera obtienen mas dinero y por eso los anuncios los hacen asi, que a nosotros nos parezca mal o no es cosa nuestra, en mi opinion los anuncios ya los conocemos todos cuando salen en la tele igual que las cremas de las marcas de L'oreal, de verdad crees que una crema te va a quitar años de arrugas, venga por dios, aveces la gente parece estupida.En general los dos anuncios me parecen graciosos eso de los ximpances y el de AXE de las chicas por el bosque... evidente mente eso no te va ha pasar, algunas marcas las conocemos por su personalidad la de AXE es la que mas destaca en todos sus anuncios las mujeres estan involucradas y eso los hace mas destacados.

    ResponderEliminar
  35. The AXE effects: Este anuncio me parece machista, ya que da a entender que por el simple aroma que desprende el desodorante solo las mujeres se vuelven como animales por el chico. Pienso que son valores negativos porque este anuncio se emitía en la tele como cualquier anuncio y lo podían ver niños pequeños, y coger, por así decirlo, una iniciativa de que las mujeres están por debajo de ellos. Esta estrategia de marketing hay que reconocer que habrá sido bastante efectiva ya que muchos hombres habrán comprado el desodorante creyendo que van a triunfar como el chico del anuncio.
    Visa: Creo que este anuncio es bastante tonto, ya que quiere transmitir que cualquier persona puede comprar o conseguir cualquier cosa con el dinero.

    ResponderEliminar
  36. Anna Puchade i Vila

    AXE: Aquest anunci és patètic. Fa ús de l'instint sexual de la forma més animal. Les cares, les expressions, les mirades de les "femelles" en busca del "mascle dominant". Fa creure que els homes estan per sobre de nosaltres, i axí doncs, hem de ser sumises.

    VISA: a l'anunci vem que la dona a d'intercanviar en el mico algo tan important per a ell com per a ella el contingut de la bossa, en aquest cas, la VISA. Per tant el que ens vol donar a entendre és que la VISA és tan importat per a la supervivència de la dona com l'aliment a l'animal.

    ResponderEliminar
  37. Josep Ferrandis
    AXE:
    Aquest anunci em pareix un poc masclista perquè tracta al les dones com animals. Em pareix que els valors d'aquest anunci son negatius. Jo crec que una gran part de la societat en concret les xiques es poden sentir molestes. El que ven aquest producte es que si et fiques el desodorant tindras mes exit amb les xiques. Aques producte va dirigit cap als xics jovens.

    VISA:
    Aques anunci dona la imatge que amb la visa pots comprar en cualsevol lloc del mon i de manera molt rapida. Els valors poden ser positius. Jo crec que la estrategia mes clara es la facilitat que te la visa per pagar en cualsevol lloc. Aquest anunci va dirigit per a les persones mes gastadores.

    ResponderEliminar
  38. Alex Palacios 4t ESO A :

    Per ami la conclusió que trac d'aquests dos videos es que, els dos personalmet son masclistes, ya que per exemple el de AXE trata a les dones com un objecte,però,quan e vist el de VISA no e sabut reconeixer el que volia dir ni que aspecte negatiu l'hi e vist.Per molt que nosaltres digam, a ells no els importa la nostra opinio per a res, mentre l'anunci cree bon aspecte y el fatja com un producte exelent i tinguen benifisis continuaran fent-ho aixi.

    Bona nit, que tinc son.
    Adeu.

    ResponderEliminar
  39. Laura Juarros Martínez: 4T ESO B

    La veritat es que els anuncis no m'han agradat gens, igual que la majoria d'anuncis, els valors que representen són molt negatius, els dos anuncis insulten a les dones, però el primer també als homes. Crec que els que fan estos anuncis deurien de donar-nos a entendre per a que serveixen els productes i no a fer tonteries per a cridar l'atenció, no tenen ninguna ètica i les seues estratègies són molt detestables. El producte realment el ven les tonteries que insulten i que per desgracia són les que criden l'atenció dels consumidors. Crec que qualsevol gent que entengui de veritat el anunci es molestaria i es sentiria insultada, encara que siguin estratègies de màrqueting.

    ResponderEliminar
  40. L’anunci de AXE em sembla un anunci masclista que incita a pensar que l’home és el més important i açò és un valor negatiu. Crec que la estrategia d’aquesta marca per vendre és utilizar a dones en la mínima roba, el qual crida l’atenció a molt homes per no dir a tots per que així compren aquest producte i açò no ho considere gens ètic. Crec que moltes dones es poden molestar en aquest tipo d’anuncis . El producte està realment vengut per la idea que s’exposa en el anunci de que totes les dones aniràn loques darrere d’ells. Aquest anunci pensé que realment va dirigit sols als homes.

    L’anunci de la targeta VISA, em sembla un anunci que incita al consumisme i dona per fet que tenint diners tot es posible i que la dona és la principal i única malgastadora de diners. Pense que les estratègies d’aquestes marques consisteixen principalment, en fer del consumisme una necesitas básica per a la societat i ficar a una dona de protagonista per així exemplificar lo que abans jo comentava, cosa que no considere gens ética. Pense que hi ha moltes persones que poden estar molestes davant de publicitat com aquesta, que el que realment ven el producte és el consumisme que hi ha actualmente en la actualitat i que aquest anunci va dirigit principalment a les dones.

    ResponderEliminar
  41. Pense que els dos anuncis el que fan és exagerar la realitat.

    Al primer, el que no m'agrada gens és que utilitzen el cos de la dona quasi nú, per a vendre un producte masculí. D'aquesta forma el que fa és cridar l'atenció del homes i els incita a comprar-ho.

    I el segon no veig cap trellat per cap lloc. No entenc si el que m'està diguent és que les dones sóm unes malgastadores o que amb els diner es pot comprar tot.

    ResponderEliminar
  42. Anna Gómez Giménez 4tB
    AXE:Aquest anunci, no m'agrada gens, en general Axe, es una marca la cual, els seus anuncis solen ser prou masclistes, però aquest, hem sembla massa. Pense que fa que l'home paregua una part molt important o la mes important, i que les dones siguen com algo secudari, pero pou despectivamen com si forem fàcils d'atraure, o influenciar, nose no m'agrada. No pense que siga ètic i molta gent pot sentir-se afectada.

    VISA: Aquest anunci tampoc m'agrada un pèl, incita a la societat al consumisme i deixa a la dona com una malgastadora, la cual li agrada gastar en cualsevol moment, lloc o circumstància, jo interprete en aques anunci que les dones son les unques que gasten, i malgasten, i que no van a ningun lloc amb la seua targeta per comprar, molta gent es pot veure afectada amb aquest anunci i per això no hem sembla que siga ètic.

    ResponderEliminar
  43. Primer anunci (axe)
    Aquest anunci, fa vore als homens que comprant aquest producte poden conseguir les dones que vuiguen, i damunt a l’anunci, ninguna dona te sobrepes ni es poc atractiva. M´ha semblat molt masclista, i que menysprea a les dones, pense que promou la compra del producte per a ser mes atractiu, i tambe pense que el anunci pot molestar a les dones que’l veigen, supose que va dirigit als homes, i sobretot als que els costa lligar

    Segon anunci (visa)
    M’ha semblat una situacio irreal i tambe consumista, crec que promou la necesitat de tindre una tarjeta de credit i de ser consumista, d’altra banda, pense que ser consumista no aporta ningun valor a la persona, aquest anunci pot molestar a totes les persones que no es puguen permetre tindre una tarjeta de credit. Pense que et volen fer veure que la tarjeta de credit et pot salvar en qualsevol moment i que es imprescindible. Supose que va dirigit a la gent consumista amb diners per a poder gastar.

    ResponderEliminar
  44. Valentín Marchena.

    L'anunci de AXE em pareix un anunci un poc masclista perquè tracta al les dones com simples animals.
    Pense que el valors d'aquest anuncis son molt negatius ja que totes les dones que ho vejen es deurien de sentir insultades.
    L'anunci de VISA em sembla un anunci un poc incitant, ya que dona a entendre que amb la VISA et pots comprar cualsevol cosa de cuelsevol lloc. Pense que aquest anunci tambe es negatiu i esta dirigit per a les persones mes malgastadores.

    ResponderEliminar
  45. El primer anunci, el de axe, m'ha paregut un poc masclista, el fet de que un xic atraga a totes les dones amb un sols desodorat es irreal i ofensiu per a les dones. A més no apareix gent "normal" es a dir parlem de dones atractives i a simple vista sense defectes, no trobem gent com la que diariament trobem al carrer.

    El segon anunci, el de visa, m'ha paregut que pot ser que siga un poc ofensiu, ens dona un menssatge de que som uns consumistes i derrochadors.

    ResponderEliminar
  46. Els anuncis que hem vist m'han semblat prou convincent, cadascú en el seu ambit. El de AXE promou la sexualitat i el de visa promou, més que res l'intel·ligència humana contra la animal. Yo pense que en certa mesura, son valors positius. La estratègia de AXE, es atraure a les dones cap als homens i la de VISA, convèncer a la gent, de que en la visa pots superar qualsevol situació. Si que les considere ètiques, perqué el que es suposa que tenen que fer les marques, és atraure a la gent a que compre i crec que així ho consegueixen. Sempre hi haurà sectors de la població que es moleste per aquestos anuncis, això es inevitable. Realment, l'anunci ven dones per als homens i prestigi pers als consumidors de VISA. L'anunci de AXE va dirigit especialment a homens i el de visa, cap a tots els públics, especialment de mitjana edat.

    ResponderEliminar
  47. Marta Guillem Olmos
    AXE:
    Aquest anunci m’ha semblat sexista, a mes de masclista. Debut als valors que promouen en aquest anunci i com es representen, es centren en l’atracció sexual que va en augment segons empres l’Axe, açó es representa amb milers de xiques amb bikini que es dirigeixen corregents, nadant,etc. Que es dirigeixen cap al xic que se esta emprant Axe.
    Les estratègies que utilitza aquesta marca per fer atractiu aquest producte es l’atracció, personalment no les considere ètiques ja que presenta a la dona com un objecte. Aquest anunci realment tant sols ven un desodorant, i es dirigeix principalment a xics joves.
    VISA:
    Aquest anunci m’ha semblat absurd, debut que interpreta que les persones ens deixem enganyar qualsevol cosa i sempre que cometem errors heu intentem solucionar amb els diners, comprant coses. Aquest també es masclista, ja que segons aquest video la dona sempre gasta diners. Les estratègies que s’utilitzen en aquest es que pots aconseguir tot el que huigues i en qualsevol lloc. En aquest anunci es ven realment un servei, una targeta en la qual pujes obtindre tot el que huiges.

    ResponderEliminar
  48. Què t'han semblat els anuncis?
    Man agradat bastant, sobre tot el de visa es molt original.
    Quins valors creus que promouen?
    Ens els dos promouen la compra dels seus productes, en el de visa amb objectes i en el de axe amb xiques.
    Són valors positius o negatius?
    Son valors positius, ja que si foren negatius no vendrien el producte.
    Quines creus que són les estratègies de les marques per intentar vendre el producte?
    La estratègia es mostrar el que pots fer amb el producte, en el de visa comprar sense preocupacions i en el de axe atraure a xiques guapes.
    Les consideres ètiques?
    No les considere ètiques.
    Creus que hi ha sectors de la societat que es poden molestar davant el que les marques anomenen estratègies de màrketing?
    Si ja que algunes estratègies es basen en mentides, masclisme, feminisme......
    Què ven realment el producte?
    El producte esta venent una mentida.
    A qui va dirigit realment l'anunci?
    El de visa va dirigit a persones majors de 18 anys.
    El de axe va dirigit a adolescents i a joves principalment.

    ResponderEliminar